Wij zijn schietsportvereniging de Gouden Kogel.

Op onze gezellige accommodatie, gevestigd aan de Watermolendijk, beoefenen we met onze leden de verschillende disciplines die de bij ons mogelijk zijn. Momenteel zijn dat;

Klein Kaliber

  • Pistool
  • Geweer
  • Karabijn
  • Revolver

Eén per week zijn wij van 20:00 tot 22:30 geopend voor onze leden, waarna er in de kantine door veel van onze leden, onder het genot van een drankje, nagepraat worden. Want, ook het sociale aspect is binnen onze vereniging erg belangrijk!

De schietsport is geschikt voor iedereen!
U hoeft dus niet fysiek groot en sterk te zijn zoals veel mensen denken.
Concentratievermogen, beheersing van de ademhaling en de spieren zijn de belangrijkste eigenschappen van een goede sportschutter.
Misschien vraagt u zich af of het lidmaatschap van een schietsportvereniging iets voor u is en lijkt het u leuk om eens kennis te maken met onze vereniging. Dat kan! In principe hebben wij hier op de donderdagavondtijd voor gereserveerd. Maar leest u vooral eerst de pagina LID WORDEN Hier staat aanvullende informatie waarmee u voorkomt dat u niet deel kunt nemen aan een introductie.

SV de Gouden kogel is gecertificeerd door de KNSA en heeft het basiscertificaat mogen ontvangen. Dit betekent dat de veiligheid voor haar leden, de samenleving en het milieu hoog op de agenda staan.